Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi 2024 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi 2024 Mezuniyet Töreni dış paydaşlarımızın, farklı üniversitelerden hocalarımızın ve kıymetli ailelerimizin katılımlarıyla coşkulu bir şekilde kutlandı. Yoğun ilgi gösterilen mezuniyet törenine saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı. Mezun olan öğrencilerimizin danışman hocası Dr. Öğr. Mustafa Ertuğrul YAŞA ve fakülte dekanımız Prof. Dr. Necmiye ÜN YILDIRIM kürsüde konuşmasını gerçekleştirdi.

Devamında halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Kıymetli hocalarımız ve dış paydaşlarımız tarafından mezun öğrencilerimize mezuniyet belgeleri verildi.

Mezun öğrencilerimizin danışman hocası Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ertuğrul YAŞA'nın öncülüğünde ve değerli misafirlerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla meslek andımız okundu.

Salondaki kıymetli misafilerimizin de katılımıyla hep birlikte 10'dan geriye sayarak kep atma töreni gerçekleştirildi.

Mezun etmenin gururu ve şahane uğurlamanın sevinci ile mezunlarımıza hayatlarında başarılar diler, hayırlı olması temenni ederiz.