Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

Gazze'de Kadın Olmak - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle her yıl düzenlenen "Kadın Olmak" programı bu yıl Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültemiz katkılarıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Aydan AYTAR ve sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa GEREK'in açılış konuşmalarıyla devam etti. Gazze'de yaşanan insanlık ayıbını bir parça olsa da anlayabilmek, acılarına ortak olabilmek için Gazze'de Kadın Olmak oturumu gerçekleştirildi. Oturumda Kadem Ankara Temsilcisi Asiye GÜNEŞ "Geçmişten Bugüne Kadın" , TRT Muhabiri Kübra YILMAZ "Savaşta Kadın Olmak" ve Uzm. Dr. Esra ÜNVERDİ BIÇAKÇI "Savaşta Ruhsal Bozukluklar ve Başa Çıkma Yolları" konusunda konuşmalarını gerçekleştirdi. Program Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kemalettin AYDIN'ın programa katılımı ve konuşmasıyla devem etti. Daha sonra üniversitemiz öğrencilerinin müzik dinletisiyle devam eden program toplu fotoğraf çekimi ve Gazze'de Kadın Olmak 8 Mart Kadınlar günü hatırasına fakültemiz önünde gül dikimi etkinliğiyle sonlandı.