Öngörülemeyeni Yönetebilmek: Deprem nedenli amputasyonlarda rehabilitasyon ile Bağımsız Yaşama Adım Eğitim Etkinliği

24-25 Şubat 2024 tarihinde Tübitak 2237- A programı kapsamında online ortamda düzenlenen “Öngörülemeyeni Yönetebilmek: Deprem nedenli amputasyonlarda rehabilitasyon ile Bağımsız Yaşama Adım” isimli proje kapsamında Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Necmiye Ün Yıldırım proje ortağı olarak yer alırken, Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültemiz öğretim üyeleri Doç. Dr. Tezel Yıldırım Şahan ve Dr. Öğretim Üyesi Senem Demirdel eğitmen olarak yer aldılar. Proje kapsamında Prof. Dr. Necmiye Ün Yıldırım “Ampute rehabilitasyonunda klinik problem çözme için framework oluşturma” isimli konuşmasını gerçekleştirdi. Doç. Dr. Tezel Yıldırım Şahan “Preoperatif, Postoperatif ve Preprostetik Dönem Ampute Rehabilitasyonu” isimli ve Dr. Öğretim Üyesi Senem Demidel  “Prostetik (Protez Eğitimi) ve Postprostetik dönem ampute Rehabilitasyonu” isimli konuşmalarını gerçekleştirdiler.