Kadın Gelecektir, Sağlıklı Gelecek için Fizyoterapi Sempozyumu

7 Mart 2023 tarihinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle “Kadın Gelecektir, Sağlıklı Gelecek için Fizyoterapi” temalı sempozyum Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi öğretim üyelerinin katkılarıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan program fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Esra Üzelpasacı ve dekan yardımcısı Doç. Dr. Duygu Türker’in açılış konuşmalarıyla devam etti. Kadın sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde fizyoterapi ve rehabilitasyonun önemine ve multidisipliner ekip anlayışına vurgu yapılan bu sempozyumda “Kadınlar için Sağlık Üçgeni” ve “A’dan Z’ye Pelvik Taban” oturumlarında alanın öncüsü hocalar tarafından konuşmalar gerçekleştirildi. Program “Pelvik Taban Kas Eğitimi” workshopu etkinliğiyle sonlandı.